El Xerramequ produeix el nou disc dels lleidatans L'Home Llop & The Astramats!

Bones noves pels amants de la música jamaicana del país! Des de Lleida arriba el combo de Pau "L'Home" Llop, amb disc nou i produït pel Marc Serrats 'Xerramequ'. El projecte necessita una empententa de micromecenatge. Us hi apunteu? (...)

paullopXQ

L'amic Xerramequ, entre bolo i bolo i projecte i projecte, encara fa cap a Lleida a produïr un dels discos de la temporada: L'Home Llop i els Astramats... reggae d'autor i canela fina!

El Xerramequ produeix el primer llarga durada del combo lleidatà, que ha iniciat campanya de crowd-founding i necessita una empenteta!

El Marc Serrats continua de gira amb el Belda, amb els espectacles infantils de XQ Xiquets Sounds, de PD Xerramequ i ja prepara l'estrena de l'homenatge a Ovidi "Faré Vacances" amb el Feliu Ventura i Els Aborígens

El rocksteady i reggae d'autor s'escampa i, com no podia ser d'una altra manera, el Xerramequ en fa d'epicentrel Des de Ponent arriba el nou projecte del cantant Pau Llop, anomenat L'Home Llop & The Astramats, i dedicat al rocksteady, reggae i ska de tall clàssic i en català. El primer disc de la banda ja està gairebé enllestit, la producció ha anat a càrrec del Marc Serrats 'Xerramequ' i encara sou a temps de col·laborar en la campanya de micromecenatge que hi ha engegada! A més, podeu anar seguint l'agenda del Xerramequ, amb tots els ets i uts (no para, noi, no para!) a www.ppf.cat  i a www.xerramequ.cat