El Xerramequ cap a Lleida amb la maleta de vinils i els Gots de Tuba!

xerramequ-aplecmodernistadeponent2015

El guitarrista i productor actua aquest cap de setmana per partida doble des del centre de la capital del Segrià: el Beat Cafè i Soul!

El divendres 15 el Xerramequ hi farà una selecció de vinilisme en franja nocturna i el dissabte 16 de maig liderarà a cop de guitarra els Gots de Tuba a l'hora del vermut

Totes dues actuacions s'emmarquen dins les activitats del V Aplec Modernista de Ponent, organitzat per Naltros Sols

Marc Serrats 'Xerramequ', altre hora 50% del duet de productors Xerramequ Tiquis Miquis, assaltarà aquest cap de setmana la capital del Segrià amb dues actuacions que seran el moll de l'os del V Aplec Modernista de Ponent. La cita, que començarà el dijous 14 de maig amb l'actuació de Concentric i Maquiniste!, s'allargarà divendres 15 amb Eco i Distorsió i el remat de la nit a càrrec del Xerramequ en la seva vessant punxa-discos i dissabte 16 de maig amb una escuterada i vermut musical amb els Gots de Tuba, fanfàrria skatalítica de la qual n'és el guitarrista. Si aquest cap de setmana correu per Ponent o hi teniu prevista visita, afegiu-vos a l'aplec i carregueu-vos de modernisme aborigen com cal. El Xerramequ, en això també, leads the way!