El Xerramequ i els Gots de Tuba estrenen clip i single amb el clàssic ‘It mek’ de Desmond Dekker

gotsdetuba_itmek

La fanfàrria skatalítica, amb el Xerramequ a la guitarra itinerant, s'alia amb el cantant Guillem Roma per parir una magnífica i nostrada versió del hit de reggae 'It mek'

Els Gots de Tuba ataquen clàssics del repertori jamaicà en format fanfàrria: tuba, trompeta, bombardí... i guitarra elèctrica!

El Xerramequ serà amb els Aborígens aquest dissabte al Pla de l'Ós de Seva: nova oportunitat per veure'ls rodar!!!!

Des d'Osona, i capitanejats pel Marc 'Xerramequ' Serrats a la guitarra elèctrica, l'Ignasi Garolera (tuba), el Xevi Capdevila (bombardí) i el Sergi Beringues (trompeta) donen forma a aquest quartet instrumental basat en clàssics skatalítics passats a format de vents i offbeat en versió txaranga: gresca assegurada.

Per primer cop i amb la vista posada en recuperar el clàssic de Desmond Dekker del 1969 'It mek' (tema vocal), els Gots de Tuba s'alien amb el cantant Guillem Roma i pareixen aquesta petita joia del reggae nostrat! Disfruteu-la molt i amb els altaveus molt a tope! Us recordem també que el Xerramequ serà amb els seus Aborígens i el repertori de reggae d'autor aquest dissabte al Pla de l'Ós de Seva!!!!

XERRAMEQU i els ABORÍGENS
Dissabte 21 de març
Pla de l'Ós · Seva
23h · gratix