El Marc Serrats torna a la càrrega amb la CIA XERRAMEQU i XiquetsSound!

El guitarrista i productor Marc 'Xerramequ' Serrats obre el 2015 amb dues actuacions de 'El Grill i la Mosca de la Cia Xerramequ

L'espectacle, per a públic familiar i infants de 3 a 7 anys, ja ha fet les delícies en la desena de premières fetes fins ara!

L'artífex de l'exitosa saga 'Fem Sonar les Musiquetes' girarà el 2015 aquest espectacle i també 'El Conte de l'Eriçó Bru'


CIA XERRAMEQU El Grill i la Mosca Dissabte 24 de gener La Quadra • Sta Maria de Palautordera 17h • 3eur

CIA XERRAMEQU El Grill i la Mosca Diumenge 25 de gener Teatre La Catòlica • St Hipòlit de Voltregà 12h • 3eur


El conte d'El Grill i la Mosca és una aventura d'amistat, que demostra que l'amistat no sempre es forja des de la igualtat, sinó també a partir de les diferències. Volem fer arribar emocions i sentiments als més petits per ajudar-los a créixer. És una aposta poètica en moments en què hem de procurar que les diferències no separin, sinó que serveixin de base per crear noves relacions de confiança i entesa a partir del respecte a la diferència i la il·lusió per aprendre a partir d'aquesta.

El Grill i la Mosca és un espectacle de 50' pensat per a infants de 3 a 7 anys. Marc Serrats 'Xerramequ' hi posa la música en directe i l'actor Jordi Torres condueix l'obra i dinamitza el guió transformant-se en els diferents personatges del conte: el grill, la mosca i la granota. La Cia Xerramequ aplica a El Grill i la Mosca l'exitosa fórmula musical de Musiquetes per la Bressola i El Conte de l'Eriçó Bru, amb cançons de tornades populars i estètica electrònica, a més d'apostar per una escenografia senzilla i captivadora alhora.

Escolta les caçons El Grill, La Granota i La Mosca (BandCamp)